Pirmdiena, 15. decembris
Auseklis, Gaisma
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, DR vēja virziens

Iesaka “Santa Maria”

Vistas podiņi (4 porcijas). – Nepieciešams: 1/2 vistas, 1 sīpols, 1 ēdamkarote smalki sakapātu ķiploku, 1 svaiga paprika, 4 vidēja lieluma kartupeļi, 1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta, 1 ēdamkarote smalki sakapāta svaiga koriandra.

Vistas podiņi (4 porcijas)
– Nepieciešams: 1/2 vistas, 1 sīpols, 1 ēdamkarote smalki sakapātu ķiploku, 1 svaiga paprika, 4 vidēja lieluma kartupeļi, 1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta, 1 ēdamkarote smalki sakapāta svaiga koriandra,
8 notīrīti tomāti savā sulā, 1 burkāns, 1 ēdamkarote “Santa Maria” piedevas vistas gaļai – dzeltenais karijs, sāls un cukurs pēc garšas.
Gatavo: Sīpolu, papriku, burkānu un tomātus sagriež kubiņos, pievieno piedevu vistas gaļai – dzelteno kariju un apcep sviestā. Vistu sadala vienādos gabalos (ar visiem kauliem), kartupeļus sagriež kubos. Visu liek podiņos vai dziļā cepešpannā ar vāku, pārlej ar vistas buljonu vai vārītu ūdeni, pievieno ķiplokus, svaigo koriandru un sāli un cukuru. Gatavo cepeškrāsnī 150grādu temperatūrā 1 stundu.
Vista ar dzelteno kariju (2-3 porcijas)
– Nepieciešams: 2 gabaliņi vistas filejas strēmelītēs, 250 ml saldā krējuma, 1 paciņa “Santa Maria” piedevas vistas gaļai – dzeltenais karijs, eļļa, sāls pēc garšas.
Gatavo: Uzkarsētā eļļā apcep vistas fileju, pievieno garšvielu maisījumu un saldo krējumu. Ļauj vārīties 3 – 5 minūtes. Pasniedz ar rīsiem un sautētiem vai svaigiem dārzeņiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.