Ceturtdiena, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
weather-icon
+2° C, vējš 2.18 m/s, DR vēja virziens

Receptes

Aļņa gaļas – paprikas karbonāde Aļņa gaļa, divas olas, milti, ķiploku sāls, malta paprika.

Aļņa gaļas – paprikas karbonāde
Aļņa gaļa, divas olas, milti, ķiploku sāls, malta paprika.
Gaļu sagriež vidēji mazos, garenos gabaliņos un no abām pusēm izklapē. Uzber maltu papriku un ķiploku sāli. Apviļā miltos, pēc tam sakultā olā un cep eļļā. Sākumā uz straujākas uguns no abām pusēm, pēc tam – uz mazākas. Cepšanas laikā pāris reižu karbonādē iedur ar dakšiņu.
***
Bebra gaļas kotletes
Bebra gaļa, cūkgaļas speķis, sāls, pipari, olas, krējums.
Bebra gaļu samaļ, pieliek maltu speķi, sāli, piparus. Pievieno olas un veido nelielas kotletītes. Apcep un ievieto sautējamajā katlā ar verdošu ūdeni. Pārlej krējumu, sautē uz nelielas uguns stundu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.