Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

REDAKCIJAS SLEJA: Soliņš

Izrādi ar nosaukumu “Soliņš” Gulbenes Tautas teātris izspēlēja daudzus gadus pēc kārtas, katrreiz ar atjaunotu, aktuālu un jokpilnu saturu. Vienmēr skatītāju zāle bija pārpildīta. Un sadzīves ainiņas bija ņemtas no mūsu pašu ikdienas. Atcerējos par to visu sakarā ar diskusiju, kura izvērtās starp dzīvokļu īpašniekiem mājā, kurā dzīvoju.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Gulbenes novads - Dzirkstele.lv abonementu:

"Gulbenes novads - Dzirkstele.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Gulbenes novads - Dzirkstele.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Gulbenes novads - Dzirkstele.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (1)

  1. Solins…ta vieta kur notiek.vesela dzives izrade.vieta kur apsesties.kur atpusties.kur pardomat dzivi.kur verot garamgajejus.kur nokrist dzerajam.kur pargulet bonzitim..kur gaidit autobusu.ak solin kas notiktu ja tevis nebutu..mes visi sedetu un guletu uz zemes…es sezu uz solina un domaju par tiem par kuriem rakstiju..biezi gaidot autobusu katru dienu uz solina autoostaa sedeja kada bomzite.vina biha vientula un atnaca verot cilvekus.ar kadu parunaja.ar kadu pat sadunkajas..lasija avizi un kautkyr sanema blodinu ar zupu..domaju ka vina ir pazaudejusi sava dzives teatrii visu..bet kapec neiet uz pansionatu..domaju…tak brivibai hav konkurentu..biezi sedeju blakam bet kad gribeju ko jautat..nespeju ielauzties vinas dveselee.vinai ta jau ir gruti…jau pusgadu vinas vairs tur nav..varbut dzivei aizverues prieksskars..un vina ir tur tur varbut vinai ir vislabak…uz solina mainas sedetaji..tik daudz solins ir redzejis dzirdejis..ka to visu var uzrakstit izrades komiksus.tragedijas..jo istais teatris ir musu dzive .bet rezisors ir liktenis.

    3
    1
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet