Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes novada bibliotēka aicina ziedot materiālus ierakuma sveču liešanai (papildināts)

Publicitātes foto.

Gulbenes novada bibliotēka aicina ziedot materiālus ierakuma sveču liešanai. Noderēs gan tukšas bundžas, gan parafīns.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Gulbenes novada bibliotēkas vadītāja Sabīne Jefimova “Dzirksteli” informē, ka sveču liešana ir viena no barikāžu atceres pasākuma “Ar siltu sirdi brīvībai” aktivitātēm, kas notiks 19.janvārī pulksten 17.00 bibliotēkā. “Sveču liešana ir atbalsts Ukrainai,” viņa uzsver.

Gulbenes novada bibliotēkas pieaugušo lasītāju apkalpošanas nodaļas vadītāja Indra Logina laikrakstam stāsta, ka 19.janvāra barikāžu atceres pasākumā, kas norisināsies Gulbenes novada bibliotēkā no pulksten 17.00, ikviens varēs piedalīties un izgatavot ierakuma sveces Ukrainas karavīriem. “Līdz tam aicinām nest metāla bundžas, kuras nav augstākas par 5 centimetriem un platākas par 10 centimetriem, kā arī nest sveces vai sveču atlikumus, kas nesatur smaržvielas. Lūdzam to visu nogādāt bibliotēkas 1.stāvā informācijas centrā. Vairāk informācijas pa tālruni 28348776,” stāsta I.Logina.

Viņa stāsta, ka sveču gatavošanā tiks izmantoti saziedotie materiāli, trūkstošos iegādājot par biedrības “Dēms”, kultūrvietas “Lokāls” un SIA “Gardums” labdarības izsolē iegūtajiem līdzekļiem. “Aicinām ziedot siltās drēbes – praktiskus apģērbus: cepures, šalles, cimdus, džemperus, jakas, atnesot tās uz bibliotēku 19.janvārī,” saka I.Logina.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş