Pirmdiena, 15. decembris
Johanna, Hanna, Jana
weather-icon
+3° C, vējš 3.25 m/s, R-DR vēja virziens

Marmelāde un zefīrs ir īpaši

Augļu un ogu sastāvā sastopamā viela pektīns, kas temperatūras ietekmē vai savienojumā ar cukuru veido recekli, želeju, ļauj marmelādei pretendēt uz veselīgākā salduma nosaukumu. Tomēr uzturvērtības ziņā neatpaliek zefīrs, tā pagatavošanā tiek izmantots agars – no jūras aļģēm iegūts šķidrumu sarecinošs produkts.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.