Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Novadniekam Rihardam Berkoldam — otrā profesionālā sezona

“KOPUMĀ sezona diezgan veiksmīga, jo noslēdzām ar sudraba medaļām, un par to esam ļoti apmierināti,” saka Rihards Berkolds. FOTO: NO PERSONISKĀ ARHĪVA

Novadniekam Rihardam Berkoldam šī bija debijas sezona jaunajā basketbola komandā “Rīgas Zeļļi”, kas ir profesionāla basketbola komanda, kuras bāzes vieta ir Rīga. “Rīgas Zeļļi” iekļuva “Pafbet” Latvijas Basketbola līgas finālā, kur tikās ar “VEF Rīga” un izcīnīja 2.vietu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

R.Berkoldam šī bija otrā profesionālā sezona. “Pirmā sezona bija kopā ar “VEF Rīga/RSU” un otrā sezona man bija debitantu klubā “Rīgas Zeļļi”,” saka basketbolists.

Runājot par pieredzi un izaugsmi, viņš atzīst, ka ar katru gadu kļūst nobriedušāks un izaugsme ar katru nākamo treniņu paliek labāka. “Piemēram – pārliecība par saviem spēkiem un savām stiprajām pusēm, it īpaši šogad, jo “Rīgas Zeļļos” daudz vairāk tiku spēlēt augstākajā līgā, tas man deva ļoti lielu soli uz vasaras gaidāmo izlasi un arī uz nākamo sezonu. Pašam sezona ļoti laba, neteikšu, ka izcila, jo bija nelielas mikrotraumas, kas liedza uz vairākām nedēļām trenēties, bet kopumā sezona diezgan veiksmīga, jo noslēdzām ar sudraba medaļām, un par to esam ļoti apmierināti. Jā, fināla pēdējā spēlē biju uz laukuma, iemetu savus punktus, izdarīju savu melno darbu. Mans uzdevums – izslēgt ar aizsardzību pretinieku līderus, izmantot savas stiprās puses uzbrukumā, komandai dot enerģiju gan uz laukuma, gan uz soliņa. Šos trīs uzdevumus darīju ar maksimālu atdevi, jo ne velti komandas biedri mani uzslavēja un teica daudz labu vārdu par to, ka darīju savu darbu, nevis izdomāju to, ko nevajag. Uzvaru finālā mums izcīnīt neizdevās, bet visi esam ļoti gandarīti par rezultātu, jo pirms sezonas neviens mums neticēja, bet mēs pierādījām, ka esam viena no Latvijas labākajām komandām. Lai arī kādi bija sezonas kāpumi un kritumi, sezonas beigas bija ar medaļām, un mums neviens neatņems mūsu izcīnīto otro vietu,” saka R.Berkolds.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet