Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbeniete piedalās UEFA Attīstības turnīrā Čehijā

“Galvenie ieguvumi — nopietnāka attieksme pret savu darbu,” saka Laura Kallase. Foto: no privātā arhīva.

Gulbeniete Laura Kallase atgriezusies no UEFA Attīstības turnīra Čehijā, kur bija iekļauta Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlasē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

L.Kallase “Dzirkstelei” stāsta, ka turnīrā komanda tikās ar trim spēcīgiem pretiniekiem, kuru iepriekšējā sasaukuma izlases sacentās Eiropas čempionāta kvalifikācijas A līgā – Zviedrija, Čehija un Šveice. Galvenais treneris – Rihards Gorkšs.

“Ikviena turnīrā gūtā pieredze ir ļoti noderīga, jo turnīros ir iespēja trenēties un mācīties no savām kļūdām. Turnīri sagatavo čempionātiem un spēlēm. Turnīros aug pārliecība par sevi uz laukuma, un tā drošības sajūta, kas vēlāk ir čempionātos un spēlēs. Galvenie ieguvumi – nopietnāka attieksme pret savu darbu, kā arī ieguvu daudz jaunu draugu. Manai komandai viennozīmīgi pietrūka sportiskās veiksmes. Viss pārējais – komandas attieksme, sagatavotība – bija augstā līmenī. Bija liels prieks atkal spēlēt kopā ar saviem draugiem un pārstāvēt savu valsti. Cīnījāmies, bet varēja veikties labāk. Savu ieguldīto darbu turnīra spēlēs vērtēju labi. Visās spēlēs biju sākumsastāvā un nospēlēju visas pilnas minūtes. Pret Zviedriju guvu vārtus un atdevu rezultatīvu piespēli,” saka L.Kallase.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet