Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes 1.bērnudārzam būs jauna vadītāja

GULBENIETE Santa Jegorova atgriezusies, lai strādātu dzimtajā pilsētā. Viņai ir izglītība un praktiskā pieredze profesijā, arī vadošā darbā. FOTO: GATIS BOGDANOVS

Vienbalsīgi deputāti Gulbenes novada domes 27.jūnija sēdē nobalsoja par gulbenietes Santas Jegorovas iecelšanu Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas amatā ar 8.jūliju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tiesības iegūt šo amatu S.Jegorova ieguvusi, piedaloties pašvaldības izsludinātajā konkursā uz vakanci. No četriem pretendentiem vērtēšanas komisija izraudzījās šo kandidatūru – domes sēdē informēja pašvaldības izpilddirektore Antra Sprudzāne.

“Esmu dzimusi un augusi Gulbenē,” deputātus ar sevi iepazīstinot, uzrunu sāka S.Jegorova. Viņa ir mācījusies Gulbenes novada valsts ģimnāzijā. Pēc tam deviņus gadus dzīvojusi Vācijā, Berlīnē, kur ieguvusi pirmsskolas vecuma bērnu pedagoga izglītību. Ir apguvusi arī alternatīvo apmācības sistēmu – Valdorfa pedagoģiju. Vispirms S.Jegorova atgriezusies Rīgā, jo viņai pietrūcis Latvijas un latvisko tradīciju. Strādājusi Rīgas Vācu skolā par bērnudārza vadītāju četrus gadus. Vēlējusies būt tuvāk ģimenei un atgriezties dzimtajā pusē.

Pašvaldība Gulbenes 1.bērnudārza vadītājai ir noteikusi 1765 eiro mēnešalgu pirms nodokļu nomaksas.

Jau vēstīts, ka Gulbenes 1. pirmsskolas izglītības iestādes līdzšinējā vadītāja Iveta Cigle 24.aprīlī iesniedza atlūgumu. Deputāti to apstiprināja novada domes 25.aprīļa sēdē. I.Cigles pēdējā darba diena bija 24.maijs. Viņa par šā bērnudārza vadītāju kļuva 2022.gada 1.septembrī, piedaloties konkursā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (3)

  1. Liels prieks par šādiem jaunumiem! Ir cerības virzībai uz cieņpilnu bērnu audzināšanu, kā arī pieķeršanos mierpilnai un harmoniskai bērnu adaptēšanai dārziņā ar vecāku līdzdalību.
    Kaut izdotos izskaust visu vardarbību, kas notiek tajos bērnudārzos.

    18
    7
  2. Jā, citām vadītājām vardarbība un vecāku sūdzības neinteresē!

  3. Šito metenīti apēdīs ar visu bērnudārzu, ja vien viņai nav krampīgas aizmugures.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet