Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes novada BJSS futbola komandas zaudējuma iemesls – momentu nerealizēšana (papildināts)

Foto: Gulbenes novada BJSS.

Sestdien, 6.jūlijā, Gulbenes pilsētas stadionā norisinājās “Dali Dali” 3.līgas ziemeļu zonas čempionāta futbola spēle starp “Gulbenes BJSS” un FK “Cēsis” komandām. Gulbenes futbolisti šo spēli zaudēja ar rezultātu 1:3.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Gulbenes BJSS” galvenais treneris Raitis Šolins “Dzirkstelei” stāsta, ka spēle bija laba un komanda cīnījās ļoti labi. “Protams, sāpīgi, ka palikām mazākumā, bet, kamēr neielaidām otros vārtus, cīņa bija līdzvērtīga. Tas, ka zaudējām – pie vainas momentu nerealizēšana. Arī spēlējot mazākumā, momenti bija, kurus varējām realizēt, bet nerealizējām. Spēle kopumā ļoti laba, komandas cīņas spars arī labs, kaut arī palikām mazākumā,” saka R.Šolins. Nākamā spēle – 14.jūlijā Pļaviņās.

Foto: Gulbenes novada BJSS.

Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvis Jānis Stībelis “Dzirkstelei” stāsta, ka spēle sākās līdzīgi, bet jau trešajā spēles minūtē Renārs Rāms lieliski ierāvās soda laukumā pa kreiso flangu, izdarot sitienu, kuru aizsargs neveiksmīgi bloķēja, raidot bumbu savos vārtos, un rezultāts kļuva 1:0 par labu Gulbenes BJSS. Spēles devītajā minūtē Dāvim Untālam tika piešķirta strīdīga dzeltenā kartīte par pārkāpumu tuvu savam soda laukumam, savukārt, 24. minūtē viņš saņēma vēl vienu brīdinājumu un tika noraidīts, atstājot komandu spēlēt mazākumā.

FK “Cēsis” ātri pielāgojās situācijai un sāka radīt lielāku spiedienu. 33. minūtē viņi izmantoja savu iespēju, kad “Cēsu” spēlētājs, apsteidzot Gulbenes aizsargus, guva vārtus, izlīdzinot rezultātu 1:1. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrajā puslaikā FK “Cēsis” turpināja uzbrukt ar lielāku intensitāti. 52. minūtē pēc precīza centrējuma no kreisā flanga cēsnieks ar galvu raidīja bumbu vārtos, izvirzot FK “Cēsis” vadībā ar 1:2. Gulbenes BJSS, neskatoties uz mazākumu, radīja vairākus bīstamus pretuzbrukumus, taču tos neizdevās realizēt.

Turpinājumā gulbeniešu spēle mazākumā lika par sevi manīt. Cenšoties atspēlēties, tika pieļautas kļūdas aizsardzībā, kas ļāva cēsniekiem gūt vēl vienus vārtus un palielināt pārsvaru līdz 1:3.

Gulbenes komanda, tuvojoties spēles izskaņai, vēl veica vairākas spēlētāju maiņas, mēģinot atgūt iniciatīvu un izveidot vārtu gūšanas iespējas, taču tas neizdevās un rezultāts palika nemainīgs. Sāpīgs zaudējums (1:3) pret turnīra līdervienību FK “Cēsis” komandu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Foto: Gulbenes novada BJSS.

Gulbenes BJSS sastāvā spēlēja: Edgars Magaziņš, Armands Vaičulis, Lorenss Markuss Seņko, Niks Zeps, Dāvis Untāls, Valts Virziņš, Emīls Poļaks, Valērijs Sircovs, Sandis Vītols, Artūrs Meirāns, Rainers Ušāns-Čips, Jurģis Tihomirovs. Komandas galvenais treneris – Raitis Šolins.

“Paldies atbalstītājiem, kas bija ieradušies atbalstīt un just līdzi savai komandai! Nākamā mājas spēle notiks 20.jūlijā plkst. 17:00, kad Gulbenes BJSS tiksies ar komandu “Sports United/Cēsis”. Visi laipni gaidīti!” saka J.Stībelis.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet