
• 2 cāļa krūtiņas filejas gabali,
• ½ sarkanā saldā pipara,
• 100 gramu siera,
• 30 gramu sīpolu lociņu,
• 4 ēdamkarotes skābā krējuma,
• sāls,
• malti melnie pipari,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas.
Izklapēto gaļu apkaisīju ar sāli un pipariem. Uz divu fileju izklājuma liku siera stienīšus, saldo piparu strēmelītes un sīpolu lociņus. Satinu stingrā ruletē, drošības labad aizspraužot ar koka iesmiņiem. Pannā uzkarsēju augu eļļu un izkārtoju tajā sagatavotās ruletītes ar “šuvi” uz leju. Uzkaisīju vēl nedaudz sāls un piparu un apcepu uz lielas uguns no abām pusēm līdz zeltainumam. Nu jau varēju izvilkt arī iesmiņus. Pēc tam ruletītes pārklāju ar skābo krējumu, uzkaisīju zaļumus un zem vāka uz nelielas uguns sautēju 15 – 20 minūtes līdz gatavībai.