Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 2.17 m/s, A-DA vēja virziens

Labu apetīti! Uzkodu maizītes ar ceptiem šampinjoniem

Foto: Brigita Skaistkalne

• šampinjoni,

• sīpols,

• ķiploka daiviņa,

• augu eļļa,

• sāls,

• pipari,

• maizes šķēlītes (bagete vai cita),

• bazilika lapiņas.

Šampinjonus sagriezu plāksnītēs, nomizotu sīpolu – salmiņos, ķiploka daiviņu sasmalcināju spiedē. Uz pannas, kas mazliet ietaukota ar augu eļļu, izkārtoju mazās tostermaizes šķēlītes un apgrauzdēju no abām pusēm. Tad tās no pannas noņēmu, pielēju nedaudz augu eļļas un tur apcepu sagrieztos sīpolus un šampinjonus. Gataviem tiem pievienoju ķiplokus, piekaisīju sāli un piparus pēc garšas un pēc tam kārtoju uz apceptajām maizītēm. Košumam – kāda svaiga bazilika lapiņa. Arī svaigas dillītes te piestāvētu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.