
• 1 liela vai 2 mazas bietītes,
• 1 sarkanais sīpols,
• 2 ķiploka daiviņas,
• 75 mililitri sausā sarkanvīna,
• 1 ēdamkarote kaperu,
• sāls,
• pipari,
• olīveļļa.
Nelielu sarkano sīpolu nomizoju, sasmalcināju un apcepu sakarsētā eļļā. Pievienoju nomizotas, sarīvētas divas svaigas bietītes un sasmalcinātus ķiplokus. Visu vēl apcepu, tad pielēju sarkanvīnu un 50 mililitru ūdens. Uzliku pannai vāku un sautēju, līdz bietes kļuva mīkstas un šķidrums novārījās. Atdzesēju un iemaisīju sasmalcinātus kaperus, kā arī sāli un piparus. Lai iegūtu viendabīgāku masu, visu varam sablendēt. Pēc izvēles te varam pielikt arī sausā pannā apgrauzdētus riekstus. Masu izlīdzināju uz apceptām maizes “Ciabatta” šķēlītēm un rotāju ar sadrupinātu fetu. Arī šeit ir variants – ideāli piemērotais kazas siers, ja vien tas garšo.