Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Redakcijas sleja: “Iegrimt” citā realitātē

Bērniem līdz 6.klasei skolās būs liegts izmantot mobilos tālruņus - to paredz tikko, 10.oktobrī, Saeimā pieņemtie grozījumi Izglītības likumā. Proti, pirmsskolas vecuma un 1. līdz 6. klases skolēniem izglītības iestādē būs aizliegts lietot mobilos tālruņus, izņemot gadījumus, kad skolotājs ir atļāvis tos izmantot izglītības procesā. Liegums izmantot mobilos tālruņus līdz 6.klasei visās skolās stāsies spēkā nākamā gada 31.maijā. Mobilais tālrunis un gados jaunie tā lietotāji jau krietnu laiku ir bijis un arī ir bieži diskutēts temats. Nenoliedzami, tehnoloģijas turpina attīstīties un laikam ir jāiet līdzi gan jaunajiem, gan arī senioriem

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Gulbenes novads - Dzirkstele.lv abonementu:

"Gulbenes novads - Dzirkstele.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Gulbenes novads - Dzirkstele.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Gulbenes novads - Dzirkstele.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet