Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Cepeškrāsnī gatavoti cāļu spārniņi ar kivi

Foto: Brigita Skaistkalne

● 5 – 6 cāļu spārniņi,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 1 – 2 kivi,

● 1,5 tējkarotes majonēzes,

● 1,5 tējkarotes tomātu kečupa,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● šķipsniņa maltas saldās paprikas,

● 1 ēdamkarote augu eļļas,

● sāls pēc garšas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spārniņus nomazgāju, apsusināju papīra dvielī un liku lielā bļodā. Pievienoju majonēzi, kečupu, saldo papriku un sāli, cik šķita vajadzīgs. Visu kārtīgi sajaucu, lai spārniņi būtu pārklāti.

Veidni ietaukoju ar augu eļļu un tajā izkārtoju sagatavotos spārniņus. Kivi nomizoju, sagriezu gabaliņos un tos izliku starp spārniņiem veidnē. Cepu 180 grādos minūtes 40 – 45. Izdevās lieliski! Spārniņi nebija apgruzdējuši un sausi, – gaļa bija mīksta un saglabājusi sulīgumu.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.