● 5 – 6 cāļu spārniņi,
● 1 – 2 kivi,
● 1,5 tējkarotes majonēzes,
● 1,5 tējkarotes tomātu kečupa,
● šķipsniņa maltas saldās paprikas,
● 1 ēdamkarote augu eļļas,
● sāls pēc garšas.
Spārniņus nomazgāju, apsusināju papīra dvielī un liku lielā bļodā. Pievienoju majonēzi, kečupu, saldo papriku un sāli, cik šķita vajadzīgs. Visu kārtīgi sajaucu, lai spārniņi būtu pārklāti.
Veidni ietaukoju ar augu eļļu un tajā izkārtoju sagatavotos spārniņus. Kivi nomizoju, sagriezu gabaliņos un tos izliku starp spārniņiem veidnē. Cepu 180 grādos minūtes 40 – 45. Izdevās lieliski! Spārniņi nebija apgruzdējuši un sausi, – gaļa bija mīksta un saglabājusi sulīgumu.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma