Svētdiena, 14. decembris
Auseklis, Gaisma
weather-icon
+0° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Kartupeļu sacepums

Nepieciešams: kartupeļi, maltā gaļa, siers.
Izvāra kartupeļu biezeni. Malto gaļu ar garšvielām apcep, pielej ūdeni un mazliet pasautē, pieliek kādu mērci (tomātu, krējuma, majonēzes utt.). Cepamajā traukā liek kārtām kartupeļu biezeni, malto gaļu, kartupeļu biezeni. Var likt pa vidu arī dažādus dārzeņus un tad kartupeļu cepurīti virsū.
Cep cepeškrāsnī, līdz veidojas garoziņa. Tad pārkaisa ar rīvētu sieru un liek atpakaļ cepeškrāsnī, līdz siers izkusis.
Vēl vienkāršāk šādu sacepumu taisīt otrā dienā no pārpalikušā kartupeļu biezeņa un mērces, jo tad no tām pašām sastāvdaļām būs cits ēdiens.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.