Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Cepti kabači ar pesto un rukolu

Foto: Brigita Skaistkalne

● 2 kabacīši,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sāls – pēc garšas,

● malti melnie pipari – pēc garšas,

● 200 gramu (vai mazāk) miltu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 olas,

● 100 mililitru augu eļļas,

● 200 gramu pesto,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● rukola – pēc garšas.

Kabaci nomizoju un sagriezu apmēram puscentimetru biezās ripiņās. Tās apkaisīju ar sāli un pipariem un apviļāju miltos. Tad tās apmērcēju ar dakšiņu sakultās olās un pannā ar uzkarsētu augu eļļu cepu no abām pusēm, līdz kļuva zeltaini brūnas un gatavas. Pēc tam izkārtoju uz šķīvja, katrai pārliku pa 1 – 2 tējkarotēm bazilika pesto un ēdienu vēl papildināju ar noskalotām un apsusinātām rukolas lapiņām.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.