Lai izveidotu šādus saldos groziņus, nepieciešama piparkūku mīkla, siers “Mascarpone”, iebiezinātais pilnpiens ar cukuru, brūkleņu ievārījums. Un, protams, formiņas groziņiem (pēc pieredzes iesaku silikona). No 500 g “Mascarpones” siera un bundžiņas iebiezinātā piena sanāca pildījums apmēram 20 groziņiem. Vispirms izcep groziņus un atdzesē. Tad “Mascarpones” sieru saputo ar iebiezināto pienu. Groziņa apakšā liek karoti ievārījuma, tad virsū krēmu. Grezno ar piparkūku vai kaut ko citu. Gatavus groziņus liek ledusskapī. Otrā dienā tie ir piesūkušies ar pildījumu un ir brīnumgardi! Groziņus var pildīt arī ar putukrējumu un ogām vai ar svaigo sieru, kas sajaukts ar putukrējumu un, piemēram, mandarīniem, vai ar vēl pilnīgi ko citu.
Brīnumgardi piparkūku groziņi
00:00
04.01.2013
57