Kristīne Podziņa, no Rīgas rajona: – Veselīgāks noteikti ir sviests, margarīnā liek daudz ķīmisko vielu.
Kristīne Podziņa, no Rīgas rajona:
– Veselīgāks noteikti ir sviests, margarīnā liek daudz ķīmisko vielu. Televīzijas reklāmās stāsta, ka margarīns ir vitamīniem bagāts, lai to labāk pirktu. Pati uzturā lietoju tikai sviestu, tas ir garšīgāks par margarīnu.
Anete Puisāne, gulbeniete:
– Pati pārsvarā ēdu sviestu un domāju, ka tas ir veselīgāks par margarīnu. Tikai reizēm lietoju margarīnu, piemēram, brokastīs, kad to ir vieglāk un ātrāk uzsmērēt uz maizes.
Aiga Balode, gulbeniete:
– Veselīgāks ir sviests, un to pārsvarā arī lietoju uzturā. Margarīnam ir vairākas priekšrocības: tas nesasalst, ir ātrāk uzsmērējams uz maizes, to ir ērtāk kaut kur paņemt līdzi – tas arī neizkūst. Būtu labi, ja sviestu pārdotu ērtākā iesaiņojumā.