Ceturtdiena, 13. novembris
Eižens, Jevgeņijs, Jevgeņija
weather-icon
+8° C, vējš 1.79 m/s, R vēja virziens

Piedāvā nogaršot “Sniegbaltītes sapni”

SIA “Gulbenes maiznieks” savas produkcijas cienītājus šinīs dienās pārsteidzis ar Ziemassvētku piparkūku pīrāgu “Sniegbaltītes sapnis”.

SIA “Gulbenes maiznieks” savas produkcijas cienītājus šinīs dienās pārsteidzis ar Ziemassvētku piparkūku pīrāgu “Sniegbaltītes sapnis”.
Tā ir jauna plātsmaize, gatavota pēc īpašas receptes, ar patīkamu piparkūku garšu, ko piedod speciālu garšvielu buķete, kas pievienota mīklai. Gulbenieši jauno kārumu var iegādāties tirdzniecības uzņēmumā “Aiva” un lielveikalā “Elvi”.
“Cik garšīgs būs šis “sapnis”, to vērtēs pircēji, bet uzskatām, ka Ziemassvētku īstā smarža un garša ir tā, kas piemīt piparkūkām. Vienu pīrāga kārtu saucam par pārsteiguma kārtu, jo to veido aprikožu ievārījums, kas piedod cepumam sulīgumu,” stāsta SIA “Gulbenes maiznieks” komercdirektore Tatjana Valujeva.
Dienā plānots izcept apmēram 50 kilogramus Ziemassvētku piparkūku pīrāga.
Ziemassvētku mielasta galda neatņemama sastāvdaļa ir arī dažādi pīrāgi. “Gulbenes maiznieks” pircējiem piedāvās ne tikai tradicionālos speķa pīrāgus, bet arī pīrāgus ar brokoļu un sēņu pildījumu. Būs arī piparkūkas, kuru piedāvājums šobrīd ir ļoti plašs.
“Patīkami, ka pircēji labprāt iegādājas mūsu ceptās piparkūkas. Dienā izcepam no 50 līdz 70 kilogramiem piparkūku, bet līdz gada beigām plānojam pārdot vismaz tonnu piparkūku,” stāsta SIA “Gulbenes maiznieks” realizācijas daļas vadītāja Spodra Strupka.
T.Valujeva stāsta, ka ceptuves produkciju galvenokārt iecienījuši Gulbenes, Cēsu un Madonas rajona iedzīvotāji.
“Mūsu mērķis ir ar savu produkciju arvien vairāk tuvoties Rīgai. To, ka tas jādara, pierādīja starptautiskā izstāde Rīgā, jo interese par “Gulbenes maiznieka” produkciju neizpalika,” saka komercdirektore.
Šogad veiksmīgi izdevies pārdot arī jaunu klona rudzu maizi “Muižas maize”. Ir iecere esošo maizes sortimentu papildināt ar graudu maizi, ko ceps pēc jaunas receptes. Lai pircējiem tā garšotu, uzņēmumā ieradīsies speciālisti no Rīgas, kas palīdzēs izstrādāt receptūru. “Graudu maizes cepšanu plānojām sākt jau novembrī, bet nepaspējām. Ceram, ka tas izdosies līdz gada beigām. Ja ne, tad graudu maize veikala plauktos būs meklējama nākamā gada pašā sākumā,” stāsta T.Valujeva. Komercdirektore nenoliedz, ka radošas idejas ir atstātas arī jaunajam gadam, kā arī turpināsies tirgus izpēte un tā iekarošana.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.