Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Ar makaronu "smadzenēm" pildīta paprika

Sastāvdaļas
(4-6 personām)

3 saldās paprikas
150 g
pilngraudu spageti
1 ķiploks
2 sīpols
1 ēdamk.
olīveļļas
2 ēdamk. tomātu pastas
100 ml kokosriekstu
piena
1 tējk. kaltēta oregano
sāls, melnie
pipari
 
Pagatavošana

  1. Nogriez paprikām augšu (neizmet – tā būs cepurīte),
    izņem sēklas un ar asa naža galu izgriez nelielus caurumiņus,
    kas veidos acis, degunu un muti.

  2. Izvāri spageti atbilstoši ražotāja norādītajai
    instrukcijai.

  3. Pagatavo mērci – smalki sakapā sīpolus un ķiplokus, apcep
    tos uz pannas olīveļļā, kamēr dārzeņi kļūst zeltaini.
    Pievieno tiem tomātu pastu, oregano un vēl nedaudz apcep. Pielej
    kokosriekstu pienu, sāli un piparus un apmaisi.

  4. Kad spageti ir gatavi, pievieno tos mērcē un samaisi, lai
    makaroni ir pārklāti ar mērci no visām pusēm.

  5. Piepildi paprikas ar spageti un pasniedz.

* Pildītās paprikas vari uz 12-15 minūtēm ielikt cepeškrāsnī
– tad tās nedaudz zaudēs formu, bet būs karstas un vēl
garšīgākas.
 

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.