Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Ar tunča salātiem pildītas olas

Sastāvdaļas
• 4 olas,
• 1 ēdamkarote majonēzes,
• 1 kārbiņa konservēta tunča,
• sāls, pipari.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vienkārša, ātri pagatavojama, garšīga un sātīga uzkoda, kas derēs arī ikdienas brokastu galdam. Ja to gatavojam svētkiem, zivju masai pikantumam vēl varam pievienot sīki sagrieztus sīpolus. Šo recepti iespējams ērti izmantot arī tad, ja vēl būs palikušas neapēstas Lieldienu olas.

Olas izvārīju un atdzesēju, pēc tam nolobīju, gareniski pārgriezu uz pusēm un uzmanīgi izņēmu dzeltenumus. Bļodiņā tos ar dakšiņu sasmalcināju, pievienoju sasmalcinātu konservēto tunci, kā arī sīki sagrieztus sīpolus, biezu majonēzi, sāli un piparus. Visu samaisīju un pildīju olu baltumu pusītēs. To varam darīt gan vienkārši tāpat, ar karotīti, gan arī caur konditorejas uzgali. Rotājumam izmantoju tobrīd pieejamos zaļumus.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.