Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Baltā aukstā zupa ar mandelēm un vīnogām

Sastāvdaļas:
1 glāze mandeļu,
1 ēdamkarote rapšu
eļļas,
2 glāzes zaļo vīnogu bez kauliņiem,
1 gurķis
(300 g),
1 baltā paprika,
1/2 citrona,
1 glāze
ūdens,
6 ledus gabaliņi,
sāls un pipari,
sauja
salātu dīgstu (mikrosalāti),
citronmētras.

Pagatavošana
Šai
versijai ir pavisam cita garša nekā pārējām aukstajām zupām.
Vīnogas, citrons un gurķis padara to ļoti vieglu, bet mandeles tai
piešķir bagātīgumu. Jūs to varat pagatavot piecās
minūtēs.
Mandeles liek blenderī. Blendē apmēram minūti, ja
vēlas, lai mandeļu gabali būtu pēc iespējas mazāki. Pievieno
rapšu eļļu, vīnogas, sagrieztu gurķi, papriku un citronu. Blendē
vēl pāris minūtes. Pievieno pusi ūdens, ledus gabaliņus, sāli
un piparus. Ja vēlas plānāku zupu, pievieno pārējo ūdeni.
Pasniedz garnētu ar dīgstiem un citronmētru lapiņām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.