Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Beļģu vafeles no rūgušpiena mīklas. Īpaši garšīgas ar dažādām piedevām

Saimniecēm noteikti zināmas dažādas kēksu un
plātsmaižu receptes ar rūgušpienu sastāvā, bet vēl viena garda iespēja,
kur to izmantot, ir beļģu vafeles. Šim kārumam arī ir visdažādākās
receptes, bet mūsu mājā tieši šīs, ar rūgušpienu sastāvā, tiek vērtētas
kā visgaršīgākās. 

Nepieciešams

• 2 olas

• 400 ml rūgušpiena

mads.gif
• 200 g kviešu miltu

• 60 ml eļļas 

• ēdamkarote cukura

• šķipsniņa sāls

• 2 tējkarotes cepamā pulvera

lg.php?bannerid=13655&campaignid=8164&zoPagatavošana

Bļodā viendabīgā masā saputo olas. Pievieno
rūgušpienu, eļļu, cukuru un sāli. Iesijā miltus un cepamo pulveri.
Sajauc mīklu viendabīgā masā. 

Sakarsē vafeļu pannu. 

Lej mīklu uz pannas un izlīdzina. 

Cep, līdz vafeles kļuvušas zeltaini brūnas.

Vafeles visgardākās ir siltas, papildinātas ar kausētu šokolādi un (vai) putukrējumu, kā arī svaigām ogām vai augļiem.

Visu rakstu par piena produktu izmantošanu lasi ŠEIT!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.