Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Biezās burkānu vafeles

Nepieciešams:

280 g pilngraudu
kviešu miltu,
2 tējkarotes cepamā pulvera,
šķipsna
sāls,
1 tējkarote kanēļa vai piparkūku garšvielas,
3
ēdamkarotes kartupeļu cietes,
3 olas,
4 ēdamkarotes
brūnā cukura,
100 g sviesta,
500 ml piena,
215 g
smalki rīvēta burkāna.

Pagatavošana:

Olas saputo ar
cukuru. Sviestu izkausē un atdzesē, pēc tam saputo kopā ar olu
masu. Pievieno pienu un burkānus. Visu samaisa. Atsevišķā traukā
sajauc miltus, garšvielas, kartupeļu cieti un cepamo pulveri.
Saputo kopā ar olu–burkānu masu. Cep sakarsētā vafeļu pannā.
Pirms katras vafeles neaizmirstam pannu ieeļļot! Sarīvētus
burkānus var aizstāt arī ar ķirbi.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.