Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Biezās ķirbju vafeles

300 g ķirbja biezeņa (novārīts un
sablendēts ķirbis),
3 olas,
300 ml piena,
50 g
kausēta un nedaudz atdzesēta sviesta,
5 ēdamkarotes brūnā
cukura,
1 tējkarote kanēļa,
200 g pilngraudu kviešu
miltu,
100 g kviešu miltu,
šķipsna sāls,
1
tējkarote cepamā pulvera
½ tējkarote sodas.

Sviestu,
pienu, cukuru, olas, biezeni un kanēli sablendē vai saputo, līdz
masa viendabīga un cukurs izkusis.
Miltus, sāli, cepamo
pulveri un sodu samaisa atsevišķā traukā un pievieno šķidrajai
masai. Ar rokas putojamo slotiņu samaisa. Mīklai jāsanāk biezai
un plūstošai. Ja nepieciešams, pievieno vēl miltus. Cep ietaukotā
sakarsētā vafeļu pannā līdz zeltainam brūnumam.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.