Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Burkānu humuss

1 bundža (400 ml) konservētu turku zirņu,
400 g burkānu,
1
citrons,
1 ķiploka galviņa (~6‒8 daiviņas),
1‒1,5
tējkarotes kumīna (indiešu ķimenes),
sāls, pipari,
60
ml olīveļļas.

Uz pannas liek nomizotus, sagrieztus
burkānus un ķiplokus, nedaudz pievieno olīveļļu un sāli un cep
180 grādos, līdz burkāni mīksti. Atdzesē līdz istabas
temperatūrai un kopā ar nokāstiem turku zirņiem, kumīnu, sāli,
pipariem un olīveļļu sablendē līdz viendabīgai konsistencei.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.