Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 3.29 m/s, D-DA vēja virziens

Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

(30 minūtes, 4 personām)

Sastāvdaļas
2 burkāni;
4 saldie
kartupeļi;
2 cm ingvera saknes;
ūdens pēc
nepieciešamības;
sāls pēc garšas;
2 ēd.
k. gī sviesta;
150 ml kokosa krēma.

Pagatavošana
Nomizo saknes un sagriez mazākos
gabalos. Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un
ūdeni. Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās
šķidrumu. Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno
kokosa krēmu un gī sviestu. Maisi, līdz iegūsi
krēmīgu biezeni. Šis biezenis būs ideāls ar zivi un
jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.