Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Cāļa gaļas un dārzeņu kotletes

Sastāvdaļas
● 300 gramu cāļa filejas,
● 1 mazs kabacītis,
● 2 vidēja lieluma kartupeļi,
● 1 ola,
● augu eļļa, sāls, pipari,
● sīpolu lociņi.

Nomizotus kartupeļus un mazu kabacīti sarīvēju, pēc tam nospiedu šķidrumu. Cāļa fileja jāsamaļ, taču šoreiz izmantoju jau samaltu putna gaļu, ko samaisīju kopā ar olu un rīvētajiem dārzeņiem. Piekaisīju sāli un piparus un no masas izveidoju kotletītes. Tās cepu pannā ar augu eļļu zem vāka uz nelielas uguns no abām pusēm līdz zeltainumam. Gatavas pārkaisīju ar sasmalcinātiem sīpolu lociņiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.