Sastāvdaļas
• 150 gramu krabju nūjiņu,
• 2-3 vārītas olas,
• 50 gramu siera,
• vairākas ķiploka daiviņas,
• pipari,
• vairākas maizes šķēlītes.
Krabju nūjiņas sarīvēju uz rupjās rīves, tāpat – arī nolobītas vārītās olas un gabaliņu siera. Ķiplokus sasmalcināju spiedē. Visu kopā samaisīju, piekaisīju piparus un sajaucu ar nelielu daudzumu biezas majonēzes – masai nevajadzētu būt šķidrai. Ņēmu vairākas tostermaizes šķēles, šoreiz tās bija ar sēkliņām, un pārsmērēju ar pagatavoto maisījumu. Liku maizītes cepties līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.
– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne