Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Cepta ola tortiljā

Sastāvdaļas:
2 olas,
2
neliela izmēra tortiljas,
1 bekona šķēle,
1/2 tase
sasmalcināta
Čedaras siera,
rapšu
eļļa.

Pagatavošana
Uz vidējas uguns uzsilda pannu
un cep olu – katru pusi no vienas līdz divām minūtēm. Līdztekus
sacep arī bekona šķēli, sagrieztu mazākos gabaliņos.
Katru
tortilju pārloka uz pusēm, izveidojot pusmēness formu. Iekšā
ievieto uzcepto olu, papildinot to ar bekonu un
1/4 glāzi
siera. Pusmēness formas pildīto tortilju liek atpakaļ pannā un
apcep no katras puses uz vidējas vai mazas uguns, līdz tā kļūst
zeltaina.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.