Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Ceptas panētas krabju garšas nūjiņas

Krabju nūjiņas,
milti,
ola,
• šķipsniņa karija,
• šķipsniņa sāls,
augu eļļa.

Ja ledusskapī savu kārtu gaida krabju garšas nūjiņas, tās varam izmantot ne tikai salātu pagatavošanai, bet arī baudīt tās ceptas. Atkarībā no tā, cik daudz nūjiņu vēlamies šādi izcept, izmantojam arī pārējās sastāvdaļas.

Nūjiņas izlobīju no iepakojuma. Bļodiņā sakūlu olu kopā ar sāli un nedaudz karija pikantumam. Šķīvītī iebēru miltus. Pannā uzkarsēju augu eļļu.

Katru nūjiņu vispirms apmērcēju sakultajā olā, tad apviļāju miltos un pēc tam – atkal olā. Liku tās pannā cepties, apgrozot no visām pusēm, līdz tās bija kļuvušas zeltainas. Šī ir vienkārša, bet laba uzkoda, kas garšo gan silta, gan arī jau atdzisusi. Piedevām varam pasniegt tomātu mērci, kečupu vai majonēzi.

– Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.