Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

“Cēzara salāti” ar konservētu tunci

● 1 kārbiņa konservēta tunča,
● saišķītis lapu salātu,
● 1–2 tomāti,
● siers – 100 g,
● 2 šķēles maizes,
● augu eļļa – 2 ēd.k.,
● citrona sula – 1 tējk.,
● sāls un garšvielas.

Pannā uzkarsēju mazliet eļļas un tajā apcepu kubiņos sagrieztu maizīti, uzkaisot nedaudz sāls un kaltēto garšvielu maisījuma.
Traukā kārtoju noskalotas un apsusinātas dažādu salātu lapas, notecinātu tunci no konserviem, gabaliņos sagrieztus tomātus, rīvētu sieru un apceptos baltmaizes kubiņus.
Salātus pārlēju ar mērci, ko pagatavoju, samaisot kopā augu eļļu, citrona sulu, sāli un citas garšvielas pēc izvēles.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.