Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Citāda aukstā zupa

Laikam kļūstot siltākam, cilvēki sāk rosīties, lai gatavotu auksto zupu. Tiem, kuriem pie sirds neiet bietes, jādomā pašiem sava aukstās zupas recepte. Un, kā izrādās, variantu ir ļoti daudz. Zupa pēc šīs receptes ir ļoti svaiga un viegla, bet, ja gribas spēcīgāku, tad var pievienot vārītus kartupeļus un desu.

Sastāvdaļas
◆ svaigs gurķis
◆ redīsi
◆ loki
◆ dilles
◆ kefīrs
◆ vārītas olas
◆ sāls
◆ melnie pipari
◆ tējkarote sinepju
Ņem bļodu, kurā tiks taisīta zupa. Gurķi nomizo un bļodā sarīvē ar rīvi. Redīsus nemizo, bet nogriež abus galus. Tos arī sarīvē un liek klāt gurķim. Sagriež dilles un lokus, liek visu bļodā. Pievieno garšvielas, sāli, melnos piparus un tējkaroti sinepju.Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, pievieno kefīru – tik daudz, cik šķidru zupu vēlas. Visu kārtīgi izmaisa un pasniedz ar vārītu olu. Un te nu viena no aukstās zupas versijām ir gatava! Lai labi garšo!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.