Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Cukīni šokolādes kēkss

Nupat sākusies kabaču un cukīni sezona. No šiem dārzeņiem var pagatavot ne tikai visdažādākos sāļos ēdienus, bet arī saldos. Šoreiz neierasti šokolādīga cukīni recepte. Kēkss, kurš nesanāks sauss, garšas un tekstūras ziņā līdzinās braunijam.

Nepieciešams:
◆ 250 g cukīni (vai kabača)
◆ 120 g kviešu miltu
◆ 2 olas
◆ 130 ml eļļas
◆ 130 g cukura
◆ 50 g kakao pulvera
◆ 1 tējkarote cepamā pulvera
◆ 100 g tumšās šokolādes
Glazūrai:
◆ 100 g tumšās šokolādes
◆ 2 ēdamkarotes eļļas

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.