Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Folijā cepta skumbrija ar burkāniem un sīpoliem

Sastāvdaļas:
● 1 skumbrija
● 2 vidēja izmēra sīpoli
● apmēram 200 gramu burkānu
● 1 citrons
● sāls
● pipari

Zivi tāpat atlaidināju un izķidāju. Papīra dvielī apsusinātu liemeni ierīvēju ar sāli un pipariem. Foliju pārliecu dubultā un uz nedaudz ar eļļu ietaukotas tās spīdīgās puses liku sagrieztu sīpolu un burkānu “spilvenu”. Uz tā novietoju ar citrona ripiņām piepildītu skumbriju. To savukārt pārsedzu ar atlikušo sagriezto dārzeņu kārtu. Foliju stingri satinu un liku zivi līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Šī paciņa cepās visilgāk, minūtes 40, lai arī burkāni būtu gatavi. Citreiz, lai mielotos ar šādu, arī ļoti gardu, zivtiņu, ātrākam rezultātam burkānus pirms izmantošanas sarīvēšu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.