Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Grilētas vistas filejas tako

Labs veids, kā ierasto tako garšu atsvaidzināt, ir tako
laiviņas pildīt ar grilētu vistas fileju, kas iepriekš apsmērēta
ar BBQ mērci. Garšu ansamblis nodrošinās labu maltītes pēcgaršu.

Sastāvdaļas:

2 gabali vistas filejas,

BBQ mērce oriģinālā,

akmens sāls,

čili pārslas,

1 iepakojums kviešu tortiļu (mazās),

1 burkāns,

puse sarkanā kāposta,

1 avokado,

puslaima sula,

sīpolloki.

Pagatavošana:

1.
Vistas fileju
apber
ar sāli un čili pārslām. Fileju
no
visām pusēm apsmērē ar oriģinālo BBQ mērci. Vistas fileju
grilē
no abām pusēm uz grila pannas, tad
15 minūtes vēl cep 180 grādos cepeškrāsnī.
Tādējādi vistas fileja būs sulīgāka.

2. Kamēr cepas vistas filejas, sagatavo pārējās tako
sastāvdaļas.

3. Avokado saspaida ar dakšiņu un pievieno laima sulu un sāli.
Burkānu un kāpostu sagriež.

4. Kad vistas fileja gatava, to sagriež šķēlēs.

5. Pagatavo tako – sākumā tako laiviņās iesmērē avokado, pa
virsu kārto kāpostus un burkānus, tad vistu un visam pa virsu lej
oriģinālo BBQ mērci. Pārber ar sagrieztiem lociņiem.

Video
recepte šeit

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.