Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Jāņusiers alus mīklā

400 g jāņusiera ar ķimenēm,
200 ml
alus,
1 glāze kukurūzas cietes,
1 glāze kviešu miltu,
1
ola,
1 tējkarote paprikas pulvera,
1 tējkarote samaltu
ķiploku granulu,
sāls,
eļļa
fritēšanai.

Sajauc olu kopā ar kukurūzas
cieti, miltiem un alu. Pievieno garšvielas – ķiploku granulas,
paprikas pulveri, sāli un visu sajauc viendabīgas konsistences
mīklā. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm.
Sagriež sieru
nelielās standziņās. Katliņā uzkarsē eļļu. Siera standziņas
iemērc mīklā un fritē, līdz tās viegli zeltainas.
Pasniedz
kopā ar krējuma mērci – 100 g krējuma, 4-6 smalki sagriezti
redīsi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un dilles.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.