● 240 gramu jūras kāpostu,
● 4 olas,
● 1 svaigs gurķis,
● 2 tomāti,
● sāls un augu eļļa pēc vajadzības.
Jūras kāposti – produkts skaistumam un veselībai, tādēļ šoreiz iegādājos otra veida veikalā pieejamos, kas ir sagatavoti jau ar eļļu. Izvārīju olas, tās atdzesēju, nolobīju un sagriezu palielos gabaliņos. Gurķi un tomātus nomazgāju, apsusināju papīra dvielī un sagriezu nelielos kubiņos.
Bļodā no iepakojuma izliku jūras kāpostus kopā ar eļļu. Pēc vēlēšanās tos vēl varam sasmalcināt sīkāk. Pievienoju tiem pārējās sagatavotās sastāvdaļas un samaisīju. Piekaisīju arī nedaudz sāls un pielēju vēl mazliet eļļas.
– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne