Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Kabaču karbonādes var ēst, cik grib

Kabaču vai cukīni pagatavošanai un pielietojumam ir simtiem recepšu. Vienkāršākās ar vislielāko piekrišanu ir kabaču karbonādes. Tiem, kam karbonādes asociējas tikai ar gaļu, tās labpatīk saukt par kabaču pankūkām.

Lai saceptu lielu bļodu ar sātīgo kabaču gardumu, būs nepieciešami četri vidēja izmēra kabači.

Kabaču karbonādes var būt gan pamatēdiens, ko ēst pārsvarā ar skābu krējumu vai diļļu mērci, gan piedeva dažādos veidos pagatavotiem kartupeļiem, rīsiem un citiem produktiem. Lielākie kabaču fani lēš, ka var vienā vakarā izēst veselu bļodu.

Nepieciešams
◆ Kabači vai cukīni – cik daudz grib un var apēst,
◆ sāls, garšvielas pēc izvēles,
◆ olas (uz vienu kabaci vajadzēs  aptuveni divas),
◆ eļļa vai sviests cepšanai.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.