Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Kabaču pankūkas

Uzreiz aiz tomātiem kabacis ir tas dārzenis, kas
mūsu mājās ilgi neglabājas. Tāpēc kabaču laikā tie tiek
gatavoti visdažādākajos veidos. Viens no ēdieniem, kas noteikti
ir jāpagatavo no tiem, ir kabaču pankūkas.
Kabačus sarīvē,
pieber klāt nedaudz sāls un atstāj uz kādām 15 minūtēm
atsuloties. Pēc tam maksimāli daudz nospiež radušos šķidrumu.
Pievieno 1–2 olas atkarībā no kabaču daudzuma, melnos piparus,
dilles un, ja nepieciešams, sāli. Visu samaisa, liek klāt dažas
ēdamkarotes miltus un smalki rīvētu sieru. Cep sakarsētā pannā
ar eļļu, līdz zeltaini brūnas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.