Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Krējuma pankūkas ar āboliem un kanēli

Foto: Brigita Skaistkalne

● 1 ola,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● skābais krējums – 150 g,

● cukurs – 2 ēd.k.,

● šķipsniņa sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● cepamais pulveris – ½ tējk.,

● kanēlis – ½ tējk.,

● 1 vidēja lieluma ābols,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● milti – 100 g,

● augu eļļa.

DZIĻĀ BĻODĀ iesitu olu, sajaucu ar skābo krējumu (tam nevajadzētu būt liesākam ar 15 %) un cukuru. Piekaisīju sāli, cepamo pulveri un kanēli un visu rūpīgi samaisīju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ābolu nomizoju, sarīvēju uz rupjās rīves un pievienoju pārējām sastāvdaļām bļodā. Beigās pakāpeniski piebēru izsijātus miltus un samaisīju viendabīgā masā.

Ar karoti liku mīklu uzkarsētā pannā ar nelielu augu eļļas daudzumu un uz vidējas uguns cepu pankūkas no abām pusēm, līdz tās kļuva zeltaini brūnas.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.