Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Krējuma pankūkas ar āboliem un kanēli

Foto: Brigita Skaistkalne

● 1 ola,

● skābais krējums – 150 g,

● cukurs – 2 ēd.k.,

● šķipsniņa sāls,

● cepamais pulveris – ½ tējk.,

● kanēlis – ½ tējk.,

● 1 vidēja lieluma ābols,

● milti – 100 g,

● augu eļļa.

DZIĻĀ BĻODĀ iesitu olu, sajaucu ar skābo krējumu (tam nevajadzētu būt liesākam ar 15 %) un cukuru. Piekaisīju sāli, cepamo pulveri un kanēli un visu rūpīgi samaisīju.

Ābolu nomizoju, sarīvēju uz rupjās rīves un pievienoju pārējām sastāvdaļām bļodā. Beigās pakāpeniski piebēru izsijātus miltus un samaisīju viendabīgā masā.

Ar karoti liku mīklu uzkarsētā pannā ar nelielu augu eļļas daudzumu un uz vidējas uguns cepu pankūkas no abām pusēm, līdz tās kļuva zeltaini brūnas.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.