Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Kuskuss ar brinzu

½ glāzes kuskusa, 80 gramu fetas vai
brinzas, 8 ķirštomātiņi vai 2 tomāti, 1 asais pipariņš, 1
šķipsniņa kaltēta bazilika, 1 tējkarote citrona sulas, augu
eļļa, malti melnie pipari, sāls.
Kuskuss (arī tā ātrās
pagatavošanas dēļ) jau ir iegaršojies, tādēļ izmēģināju to
arī citā salikumā. Pārlēju šos putraimus ar pusi glāzes vārīta
ūdens, pārsedzu ar vāku un pēc minūtēm 15 ar dakšiņu
uzirdināju – kuskuss gatavs.
Mazos tomātiņus sagriezu
daiviņās, brinzu – kubiņos, iztīrīju no sēkliņām un sīki
sagriezu arī aso pipariņu. Tos sajaucu ar kuskusu, piekaisīju
kaltēto baziliku, sāli, piparus un pārlēju ar eļļu (daudz
nevajag, pietiks ar 1 – 2 ēdamkarotēm) un citrona sulu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.