
• 180 gramu biezpiena,
• 2 olas,
• 50 gramu kausēta sviesta,
• 50 mililitru piena,
• 3 ēdamkarotes cukura,
• 120 gramu miltu,
• 1 tējkarote cepamā pulvera,
• šķipsna sāls.
Biezpienu saberzu kopā ar cukuru, piesitu olas un samaisīju. Tad pielēju pienu un izkausētu sviestu. Masu atkal samaisīju, pēc tam iesijāju miltus ar cepamo pulveri un piebēru sāli. Mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē. Tad atvēru uzkarsēto plītiņu un mīklu ar karoti liku uz tās apakšējās virsmas, taču ne līdz malām, plītiņu aizvēru, kādu laiku vēl mazliet piespiedu, lai mīkla izdalās vienmērīgāk, un cepu dažas minūtes, līdz vafeles kļuva zeltaini brūnas.