Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.95 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Biezpiena sirsniņvafeles

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu biezpiena,

• 1 ola,

• 3 ēdamkarotes kviešu miltu,

• 2 ēdamkarotes cukura,

• vaniļas cukurs,

• ¼ tējkarotes sodas.

Ņemot palīgā kartupeļu stampu, samīcīju biezpienu un samaisīju kopā ar olu, cukuru un vaniļas cukuru. Pakāpeniski pievienoju kopā ar sodu izsijātus miltus. Ja biezpiens mitrs, miltu varbūt vajadzēs vairāk, nekā receptē norādīts. Gatavajai mīklai jābūt biezai, taču ne cietai.

Karstā vafeļu pannā ar karoti izliku nedaudz mīklas, pannu aizvēru un cepu minūtes trīs, līdz sirsniņas kļuva zeltaini brūnas. Ja šķiet, ka mīkla varētu pielipt pie pannas pārklājuma, to varam nedaudz ietaukot ar augu eļļu.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.