Sestdiena, 6. decembris
Nikolajs, Niklāvs, Niks, Nikola
weather-icon
+3° C, vējš 4.05 m/s, D-DA vēja virziens

Labu apetīti! Burkānu un ābolu salāti ar biezpienu

Foto: Brigita Skaistkalne

1 burkāns,

1 skābens ābols,

1 ķiploka daiviņa,

biezpiens,

skābais krējums.

Nomizoju un uz rupjās rīves sarīvēju palielu burkānu. Sarīvēju arī nomizotu ‘Antonovkas’ ābolu bez serdes un sēklām. To vēl pārslacīju ar citrona sulu, lai nebrūnē. Bļodā tiem pievienoju apmēram puspaciņu biezpiena, spiedē sasmalcinātu vismaz vienu ķiploka daiviņu un visu samaisīju ar nelielu daudzumu skābā krējuma. Sastāvdaļu proporcijas un piena produktu tauku saturs – pēc pašu izvēles. Gatavs! Sāli te piemest vai arī ne – tas jau pēc garšas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.