Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Burkānu un auzu pārslu pankūkas

Foto: Brigita Skaistkalne

• 4 burkāni,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 2 olas,

• 2 ēdamkarotes miltu,

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 1 glāze piena,

• sāls,

• eļļa cepšanai.

Burkānus nomazgāju, notīrīju un sarīvēju sīkās skaidiņās. Pievienoju olas, miltus, pilngraudu auzu pārslas, pienu un šķipsniņu sāls. Kādu laiku atstāju mīklu uzbriest. Tad pannā sakarsētā augu eļļā apgrozot izcepu pankūkas. Tās ēdot, pēc izvēles, vēl varam pārkaisīt ar cukuru, pārliet ar skābo krējumu vai ievārījumu, pārbērt ar ogām.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.