Sestdiena, 6. decembris
Nikolajs, Niklāvs, Niks, Nikola
weather-icon
+6° C, vējš 0.45 m/s, D vēja virziens

Labu apetīti! Cāļa filejas kotletes ar cukīni strēmelītēm

Foto: Brigita Skaistkalne

2 cāļa filejas gabali,

1 ola,

100 gramu fetas vai brinzas,

1 ēdamkarote sviesta,

1 cukīni,

1 ēdamkarote citrona sulas,

1 daiviņa ķiploka,

50 gramu bezpiedevu jogurta,

sāls,

pipari.

Cāļa filejas gabalus ar nazi sasmalcināju, pievienoju olu, fetu, sāli un svaigi maltus piparus. Masai piekaisīju arī nedaudz miltu, labi samaisīju un no tās veidoju nelielas apaļas kotletītes. Pannā izkausēju sviestu, derēs arī augu eļļa, un izcepu tās līdz gatavībai.

Cukīni nomizoju un sagriezu garenās, tievās strēmelītēs. Tās bļodā pārkaisīju ar sāli un pipariem, apmaisīju un atstāju minūtes 15 atsuloties. Pēc tam šķidrumu nolēju, pievienoju citrona sulu, bezpiedevu jogurtu un sasmalcinātu ķiploka daiviņu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.