Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Cāļa filejas salāti ar Korejas burkāniem un kivi

Foto: Brigita Skaistkalne

● 250 grami cāļa krūtiņas filejas,

● 100 grami Korejas burkānu,

● 3 kivi,

● 1 ēdamkarote majonēzes,

● 1 ēdamkarote skābā krējuma,

● 1 tējkarote sinepju,

● sāls,

● pipari.

Cāļa fileju minūti pavārīju uz lielas uguns. Tad noputoju, piekaisīju sāli, piparus, pieliku arī pāris lauru lapu un uz lēnas uguns gaļu vārīju minūtes divdesmit. Pēc tam zem vāka fileju nedaudz atdzesēju. Korejas burkānus sagriezu smalkāk. Kivi nomizoju un sagriezu gabaliņos, atdzesēto vārīto cāļa fileju – kubiņos. Mērcei samaisīju skābo krējumu ar majonēzi un sinepēm un sajaucu ar sagatavotajām sastāvdaļām. Salātiem piekaisīju arī mazliet sāls un piparus pēc garšas.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.