
● 400 – 500 gramu cāļa krūtiņas filejas,
● 400 gramu kabaču,
● 1 sīpols,
● 100 gramu krējuma,
● 2 ēdamkarotes augu eļļas,
● 1 tējkarote sauso garšvielu maisījuma,
● ½ tējkarotes kurkumas,
● malti melnie pipari,
● sāls.
Cāļa krūtiņas mazās filejas gabaliņus noskaloju, apsusināju un sagriezu strēmelītēs. Kabaci rūpīgi nomazgāju un sagriezu gabaliņos. Sīpolu nomizoju un sagriezu pusgredzenos. Pannā uz vidējas uguns uzkarsēju augu eļļu un vispirms tajā līdz caurspīdīgumam apcepu sīpolus. Tad pievienoju cāļa filejas gabaliņus un cepu lielākā karstumā, līdz iztvaikojis liekais šķidrums, vismaz piecas minūtes. Pēc tam piekaisīju sāli, piparus un citas garšvielas un apmaisot cepu vēl minūtes piecas. Nu pieliku kabačus un samaisīju, uzliku pannai vāku un uz nelielas uguns sautēju apmēram desmit minūtes, līdz gaļa un kabači kļuva mīksti. Vēl tikai pievienoju skābo krējumu un visu kopā apmaisot pasautēju 2–3 minūtes. Gatavo ēdienu pārkaisīju ar sasmalcinātiem diļļu zaļumiem.