Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+4° C, vējš 1.81 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Cepeškrāsnī gatavoti cāļu spārniņi ar kivi

Foto: Brigita Skaistkalne

● 5 – 6 cāļu spārniņi,

● 1 – 2 kivi,

● 1,5 tējkarotes majonēzes,

● 1,5 tējkarotes tomātu kečupa,

● šķipsniņa maltas saldās paprikas,

● 1 ēdamkarote augu eļļas,

● sāls pēc garšas.

Spārniņus nomazgāju, apsusināju papīra dvielī un liku lielā bļodā. Pievienoju majonēzi, kečupu, saldo papriku un sāli, cik šķita vajadzīgs. Visu kārtīgi sajaucu, lai spārniņi būtu pārklāti.

Veidni ietaukoju ar augu eļļu un tajā izkārtoju sagatavotos spārniņus. Kivi nomizoju, sagriezu gabaliņos un tos izliku starp spārniņiem veidnē. Cepu 180 grādos minūtes 40 – 45. Izdevās lieliski! Spārniņi nebija apgruzdējuši un sausi, – gaļa bija mīksta un saglabājusi sulīgumu.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.